Кърти баня
Кърти подпрозорец
Кърти кухня
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 11
Видео презентация
 
 
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 39
 
 

Къртене и демонтаж на кухня


Кърти.БГ - пакетни цени за услугите кърти, чисти, извозва и демонтира кухня в гр. София.

Цените не се променят независимо от здравината на замазката или фаянсовите плочи. Когато се комбинират повече от един пакет, ползвате отстъпка миинимум 10 % върху определената цена

Кърти, чисти, извозва замазка и фаянс в кухня от 170,00 до 220,00 лв.


В зависимост от квадратурата и разстоянието до сметището.
Бонус - демонтиране на кухненска мивка и до 3 висящи шкафа.

В пакета влизат услугите за къртене на замазка до 9 кв/м с максимална дебелина до 5 см. и 5 кв/м фаянс, изнасяне на отпадъците с наши здрави чували и натоварване на превозно средство. Извозване до специaлизирано депо за строителни отпадъци в кв. Враждебна. Кърти.БГ ще извърши цялата работа само за 4 часа. След приключване на работа работните помещения се помитат.

Подмяна на старата кухня с демонтаж на шкафове и мивка


Писнало ли ви е от старата скучна кухня, която съдържа маса, столове, печка и пералня? И всичко сякаш е разположено по най-неудобният за вас начин, разхвърляно и неподредено. Липсва ви плот, на който да работите и използвате за това масата. Печката е от старите модели, с полуработещи реотани и котлони, умивалникът е малък и неудобен, а шкафовете вече са покрити с мухъл. И всичкото това е за подмяна.

Признаваме, че става дума за голям обем работа, при това доста сериозна и не търпяща посредствени майстори. За това и ви предлагаме да наемете фирми, които професионално ще се справят с всичко - от разрушаването на старите мебели, къртенето на фаянсовите плочки и мивки до минаването на подът в новата ви кухня с моп. Доверете се на специалистите, които внимателно ще изслушат вашите желания и изисквания, ще предложат свой варианти и във възможно най-кратък срок ще изпълнят поръчката ви.

Какво всъщност ще направят те? КЪРТИ.БГ ще започне с изнасянето на старите кухненски мебели. След което ще продължи с къртенето на вградените мивки и плочки и извозването им, заедно с другите строителни отпадъци. Ако сте решили да смените дограмата, сега е моментът старата да бъде свалена, за да бъде изхвърлена с останалият боклук в предназначените за целта сметища.

Следва хубавото почистване на цялата стая и началото на ремонтната дейност. Стените се измазват и боядисват или облепят с тапети, според избора, който сте направили. Предимствата на латекса са много - по-чисто и спретнато е, петната по него могат да се отмият, нанасянето става бързо и лесно. От друга страна, в момента на пазара се предлагат и доста тапети, които могат да се мият. Има богат избор от цветове, шарки и модели и вероятността да си изберете от тях е голяма. Подовата настилка, най-подходяща за кухни е теракот или гранитогрес също и влагоустойчив паркет. Изберете подходящият цвятове и професионалистите ще ги монтират бързо и качествено.

Продължаваме с изборът на кухненски мебели. Дървените шкафове са най-устойчиви на времето и ги препоръчваме пред ПВЧ и други плоскости. Напоследък масово се вграждат фурни и се монтират керамични плотове за готвене. Те заместват готварската печка, спестявайки място и внасяйки уют в дома.

Следва изборът на маса и столове или диванчета, според вкуса на всеки. Преди да пристъпите към закупуването на тези мебели, направете консултация с фирмата, която извършва ремонтната дейност. Тя ще ви даде безценни съвети и препоръки. Останаха довършителните работи - залепване на лайстни, избор и монтаж на пердета или щори, както и детайлите, като покривка, салфетки и т.н. подробности, доставящи истинско удоволствие на всяка домакиня. Това е! Насладете се на новата си прекрасна кухня и я превърнете в любимо място за топли семейни вечери и срещи с приятели за по бира.