Кърти баня
Кърти подпрозорец
Кърти кухня
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 11
Видео презентация
 
 
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 39
 
 

Кърти.БГ извозва всякакви мебели


Фирмата разполага с множество хамали и превозни средства които може да разгледате в страница галерия за къртене и извозване

Във всички изброени точки включваме демонтаж, изнасяне и извозване на мебели, боклуци и стари вещи.

1. Диван с два фотьойла, две табуретки, маса с осем стола и два килима
Цена 110 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

2. Три легла, спалня с матрак, скрин, шкафове, гардероб, маса и столове
Цена 120 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

3. Диван с голяма секция, табуретки, фотьойли, килим, маса и столове
Цена 100 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

4. Демонтаж на паркет до 30 кв.м. Холна гарнитура с маса, столове и килим
Цена 130 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

5. Спалня с матрак, скрин, гардероб с шкафове, паркет и килими до 20 кв.м.
Цена 140 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

6. Демонтаж на кухненски шкафове с кухненски ъгъл, маса, столове и балатум
Цена 140 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

7. PVC, или алуминиева дограма до 6-7 прозореца и врати
Цена 90 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

8. Пет бюра, пет големи шкафа, тридесет стола и десет чувала с документи
Цена 140 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

Цената за битови отпадъци е от 10 до 25 лв. за кубик натрошен от нас дървен материал (мебели или други жилищни боклуци) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище с включени такси смет.

На телефон 0888 67 0000 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели.

Огледите за гр. София са безплатниЗа дарения всички средства са безплатни! Дарение е тогава когато, мебелите са антични, много добре запазени, или почти нови.

Предлагаме почистване на мазета и тавани, цели сгради и строежи

За извозване на отпадъци струтурата за къртене и извозване ползва няколко камиона с различен обем и тонаж. Така например, ако имате за извозване до 80 чувала, Кърти.БГ подсигурява подходящ транспорт.

Когато имате количества за извозване - например 1000 кубика леки отпадъци, за кратък срок Кърти.БГ подсигурява камиони със съвместимост до 35 кубика. Извозване на отпадъци в гр.София се осъществява на специaлизирано сметище в кв. Враждебна.

Структурата заплаща таксите за смет и ги включва в цените на курс отбелязани в страница цени на сайта. За извозване на специaлни и опасни отпадъци се ползват различни депа в страната, както и различни камиони, цистерни и др.

Изхвърлянето на стари мебели и транспортирането им до сметище се осъществява с помощта на множество инструменти за разглобяване, начупване и демонтаж.

При демонтиране на вграден гардероб без запазване на елементите може да се прибегне до помощта на чук и щанга. Масова практика на Кърти БГ е старите мебели да се начупват на подходящи парчета и да се подреждат плътно в превозното средство за съкращаване на транспортните разходи при извозване до специализирано сметище за депониране на строителни отпадъци и стари мебели.

Когато се разглобят или се начупят на парчета може да се съберат до 5 пъти повече стари мебели в товарен камион с каросерия 6-7 кубика . Ако не са начупени или разглобени мебелите заемат голяма част от каросерията на камиона и се налага за гардероб, секция и диван да се ползват два транспорта, което не е препоръчително и може да се избегне с предварителна уговорка с фирмата за изхвърляне на мебели, да ги приведе в така нареченото сгъстено състояние за плътна подредба в подходящото превозното средство.

Професионалните работници от Кърти БГ по демонтиране, изнасяне и транспортиране на стари мебели ще ви консултират на място за най-оптималният вариант как да се изхвърлят ненужните мебели.

Ако имате нужда от професионална консултация за изхвърляне на стари мебели може да използвате контактната форма на сайта или да позвъните на посочените телефони.

Изхвърляне на строителни отпадъци е неотменна част от пакета услуги на почти всяка фирма за къртене.


В следствие на къртачните услуги се получава голямо количество отпадъци, които трябва да се почистят "професионално" със здрави чували, метли и лопати. Така например при къртене на подпрозорец се произвеждат отпадъци в порядъка на 600 кг, които се събират в около 20-25 чувала , здрави без дупки, за да не се разнася прах и дребни строителни отпадъци в апартамента и по стълбището. Работниците, които извършват дейността събиране, носене и натоварване на отпадъци са също добре екипирани, като професионалните къртачи с плътни ръкавици, маски против прах, задължителните каски и здрави гащеризони. Инструментите, които използват са лопати "Fiskars", метли, плътни плетени чували при нужда, колички и транспортна лента.

Забранено е изхвърлянето на строителни отпадък в кофите за битови отпадъци. Глобите са доста по-скъпи от почистването и извозването до специализирано сметище за строителни отпадъци в кв. Враждебна. Кърти. БГ ЕООД работи със "СОФИНВЕСТ" ЕООД, където се заплащат таксите за извозване на строителни отпадъци и използвани ненужни строителни материали.

Кърти БГ прилага така нареченото правилно изхвърляне на строителни отпадъци както следва: събиране и пълнене в плътни чували, изнасяне пеша по стъпалата или с добре опакован асансьор, натоварване на подходящо транспортно средство, обезопасяване и извозване на сметище.