Кърти баня
Кърти подпрозорец
Кърти кухня
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 11
Видео презентация
 
 
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 39
 
 

Цени за къртене, извозване, изхвърляне на мебели и почистванеБаня с размери до 20 кв/м от 160,00 до 200,00 лв.


В цената е включено къртене на фаянс и теракота, събиране на отпадъка в наши чували, изнасяне и натоварване на транспортно средство, извозване до сметище Враждебна с включени такси смет, измитане на помещенията. В цената включваме бонус, демонтаж на тоалетна, мивка и сифон. Всички услуги се изпълняват общо за около 3-4 часа.

Подпрозоречно пространство всички размери от 130,00 до 180,00 лв.


В цената за къртене на подпрозоречно пространство от бетон или тухла е включен целият пакет услуги кърти, чисти, извозва. Както при банята, събираме отпадъка в наши чували, изнасяме и товарим на транспортно средство, с което извозваме до специализирано депо и заплащаме такси смет. След изкъртване и изнасяне на отпадъка измитаме работните помещения. В цената включваме бонус, демонтаж на прозорец, врата и касите към тях. Услугите се изпълняват за около 1,5-2 часа.

Отвор за врата в бетон до 2 кв/м от 170,00 до 220,00 лв.


В цената са включени услугите къртене, почистване и извозване. Къртенето става с професионални електрически къртачи, отворът се оформя по желание като арка или правоъгълник. Събира се отпадъкът в чували и се извозва на сметище с подсигурени такси смет. В цената включваме бонус - изрязване на арматура. Времето за изълнение на всички услуги е 2 часа.

Отвор за врата във всякакъв вид тухла до 2 кв/м – 160,00 лв.


В цената са включени услугите прецизно къртене на тухла, почистване и извозване на отпадъците до специализирано депо в кв. Враждебна с подсигурени такси смет. Отпадъкът се събира в здрави чували и се изнася до транспортното средство, след което се помитат работните помещения. Време за изпълнение на целия пакет услуги е 1 час.

Замазка до 9 кв/м и фаянс до 5 кв/м в кухня от 150,00 до 190,00 лв.


Цени за къртене на замазка в кухня се определят според дебелината, но ако средната дебелина е до 5 см (по стандарт е толкова) се определя цената по-горе. Пакета услуги включва къртене на замазка, фаянс, бонус демонтиране на кухненски шкаф (мивка) и до 3 висящи шкафа. В цената влиза и събиране на отпадъци в наши чували, изнасяне и натоварване на транспортно средство с извозване до сметище и подсигурени такси смет. След приключване на работния процес помещенията се измитат. Време за изпълнение, демонтиране на кухненски шкафове, къртене на замазка, фаянсови плочки и извозване - 3 часа.

Комин в кухня от бетон 1 бр. от 150,00 до 200,00 лв. Тухла – 180,00 лв.


Къртене на бетонов комин в кухня става от професионално екипирани къртачи и общи работници. В цената са включени къртене на бетон, почистване и извозване на отпадъците с подсигурени такси на сметището. След приключване на работа помещението се измита. Трите вида услуги за кърти, чисти, извозва стават за 3 часа.

Остъкление на балкон и рязане на винкели


- до 3-ти етаж от 25,00 до 30,00 лв/кв.м
- от 3-ти етаж до 10-ти от 45,00 до 45,00 лв/кв.м
- от 10-ти етаж нагоре от 45,00 до 55,00 лв./кв.м
Цените за демонтиране на остъкление и рязане на винкели се определят според височината на етажа. В цената са включени всички средства за професионално и безопасно премахване на стъклата по технология на Кърти.БГ. Подсигурени са жива отцепка и ленти. След демонтажа се събират отпадъците, измита се и се извозват на сметище. Време за общо изпълнение - 10 мин. кв/м

Вътрешни метални каси на врати 1 бр. – 50,00 лв. Външни 1 бр. 100,00 лв.


Кърти.БГ демонтира метални каси като в цената за брой се включва къртене, рязане, събиране на отпадъците и извозване. Времето на изпълнение за 1 бр. е 30 - 40 мин.

Дървени каси на врати.


- 2 бр. 25,00 лв. за бр.
- 3 бр. 20,00 лв. за бр.
- 4 бр 18,00 лв. за бр.
- 10 бр 15,00 лв. за бр.
В цената се включва къртене и демонтиране. В цената не влиза извозване. Ако се налага такова, се заплаща курс на малък камион - 70 лв. Времето за изпълнение е 5-10 мин. за бр.

Кърти.БГ сформира цените за къртене според коефициента на трудността и сложността при изпълнение на къртачните услуги. Цените за услугите кърти, почиства и извозва са според етаж, здравина на бетон, камък, високо, ниско, тясно и др. Кърти.БГ се стреми да балансира между високо качество и цена на кърти услугите. Също предлагаме цени на кубичен и квадратен метър за къртене на бетон, тухли, фаянс и теракота.

Кърти.БГ предлага премахване на блажна боя в баня по технология, с която се премахва изцяло блажната боя независимо колко слоя е тя. Стените остават на чист грапав бетон подходящ за лепене на фаянс.

Когато се комбинират повече от една от изброените услуги, ползвате отстъпка от 10 % върху определената цена.

Цени за къртене на бетон, тухла, фаянс, теракота за кв/м предложени от Кърти.БГ.В цените има разлика която се сформира от количество, здравина на материала, начин на изпълнение и др. При начиличието на голяма разлика не е неоходимо да се притеснявате - по-добре питайте Кърти.БГ за сформирането на точна цена.

Пример: Ако се кърти бетонна плоча количество 10 куб/м (100 кв. х 10 см.) и е удобна за къртене (може да се стъпва върху нея), не е под наклон, с укрепване и обезопасяване, от Кърти.БГ цената ще е 70,00 лв. За кубик. А ако се кърти здрав стоманобетонов фундамент, или бомбоубежище (Кърти.БГ е имал много такива проекти) цената за кубик бетон може да достигне до 350,00 лв.

Къртене на бетон от 70,00 до 350,00 лв/куб/м.


В зависимост от сложността на изпълнение и здравината на материала.

Къртене на тухла от 30,00 до 55,00 лв/куб/м.


В зависимост от сложността на изпълнение, количество и място.

Къртене на фаянс, теракота, мазилка 5,00 до 10,00 лв/кв/м.


В зависимост от сложността на изпълнение, място, здравина на материала и количество.

Къртене на замазка от 5,50 до 10,00 лв/кв/м.


В зависимост от количество и дебелина на материала съответно от 1 до 10 см.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25 кг. 1,00 лв/бр от 1-ви, 2-ри етаж или нагоре с асансьор.

Изнасяне на отпадъци и товарене в превозно средство с наши чували пълни до 25 кг. 0,80 лв/бр за етаж, от 3-ти етаж и нагоре.

Извозване с открит микробус самосвал 2,5т - 7 кубика – 70,00 лв/бр (в цената са включени такси смет за еднотипни отпадъци в София).

Извозване с контейнер 4 кубика - 6т. – 120,00 лв/бр с престой до 5 дни (в цената са включени такси смет за еднотипни отпадъци в София).

Извозване на отпадъци с камион 10т - 7 кубика – 170,00 лв/бр (в цената са включени такси смет за еднотипни отпадъци в София).

При отказане на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип) 100,00 лв. за гр. София

При отказане на поръчка от страна на поръчителя се заплаща ангажимент (идване на екип с камион или микробус) 150,00 лв. за гр. София

ЕВТИНО изнасяне на стари мебели и боклуциВъв всички изброени точки включваме демонтаж, изнасяне и извозване на мебели, боклуци и стари вещи.

1. Диван с два фотьойла, две табуретки, маса с осем стола и два килима
Цена 110 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

2. Три легла, спалня с матрак, скрин, шкафове, гардероб, маса и столове
Цена 120 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

3. Диван с голяма секция, табуретки, фотьойли, килим, маса и столове
Цена 100 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

4. Демонтаж на паркет до 30 кв.м. Холна гарнитура с маса, столове и килим
Цена 130 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

5. Спалня с матрак, скрин, гардероб с шкафове, паркет и килими до 20 кв.м.
Цена 140 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

6. Демонтаж на кухненски шкафове с кухненски ъгъл, маса, столове и балатум
Цена 140 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

7. PVC, или алуминиева дограма до 6-7 прозореца и врати
Цена 90 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

8. Пет бюра, пет големи шкафа, тридесет стола и десет чувала с документи
Цена 140 лв. с включени до 50 чувала битови отпадъци.

Цената за битови отпадъци е от 10 до 25 лв. за кубик натрошен от нас дървен материал (мебели или други жилищни боклуци) с включено събиране, товарене и транспортиране до сметище с включени такси смет.

На телефон 0888 67 0000 може да заявите удобен за Вас ден и час за събиране на мебели.

Огледите за гр. София са безплатниЗа дарения всички средства са безплатни! Дарение е тогава когато, мебелите са антични, много добре запазени, или почти нови.

Предлагаме почистване на мазета и тавани, цели сгради и строежи

Цените са без ДДС