Кърти баня
Кърти подпрозорец
Кърти кухня
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 11
Видео презентация
 
 
 

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/cvetyabg/public_html/inc/rightbar.php on line 39
 
 

Къртене на баня


Кърти.БГ - пакетни цени за услугите къртене, почистване и извозване на баня до 20 кв.м в гр. София.

Цените не се променят независимо от здравината на фаянсовите плочки и теракота. Когато се комбинират повече от един пакет, ползвате отстъпка минимум 10 % върху определената цена.

Кърти, чисти и извозва фаянс и теракота в баня от 160,00 до 200,00 лв.

В зависимост от квадратурата и разстоянието до сметището.
Бонус - демонтиране на тоалетна, мивка и сифон с тръба ф50.

В пакета влизат и трите услуги като включително наши чували за изнасяне на отпадъците и собствен транспорт за бърза реакция при извозване. Когато се налага къртене на стари или нови фаянсови плочки и теракота в банята, КЪРТИ.БГ пристига с добре екипирани къртачи за да извърши работата за по-малко от 5 часа. След приключване на работа се помитат работните помещения.

Къртене на плочки


Отново е настъпило времето за ремонт в банята. Старите плочки вече бият "на кухо". Налага се да изкъртите плочките и си спомняте неимоверния труд и ядове, които сте брали последния път, когато сте извършвали тази процедура.

Къртенето е тежко изпитание и се случва да изхабите много сили, а накрая да разберете, че сте едва в началото на трудоемката дейност по къртене. Както се казва - "останали сте без ръце".

В началото сте приготвили всички необходимите инструменти – машина за къртене (къртач), чук, секач, ръкавици. Сещате се, че ви трябват яки чукове с метални или дъбови дръжки, защото иначе няма да издържат на бумкането. В същото време секачът трябва да е много остър и плосък. Той трябва да се държи почти перпендикулярен на равнината на плочката, защото ако промените ъгъла,секачът просто се плъзга. Другият вариант е да пъхнете секача под плочката така, че да можете да я отлепите от стената. Накрая, въпреки всичко, се оказвате с треперещи ръце, мазоли по пръстите и сърдити съседи. Къде сбъркахте?

Отговорът може да ви бъде даден единствено от професионалист в тази област. Специалистите от Кърти БГ ще отстранят старите плочки за нула време, ще изчистят след себе си, ще изнесат боклуците, ще ги натоварят в превозно средство и ще ги откарат до сметище.

Къртене на фаянс и теракот


Ако смятате да се захванете сами с къртенето на фаянс или теракот трябва да се заредите с много търпение. При къртенето не бива да използвате сила, а умение и най-вече правилните инструменти.

Независимо дали искате да подмените счупена плочка или искате да смените изцяло облика на кухната или банята си, трябва да знаете, че миг невнимание може трайно да увреди конструкцията. Ако нямате резервни плочки и неможетеда намерите същите в магазина, най-добре подменете всички.

Не би било красиво да сложите различни, защото ще развалите първоначалния вид на мястото. Ако искате да подмените само няколко от плочките и имате същите в наличност, пригответе за доста пипкава работа.

Не забравяйте, че при къртенето на фаянс, трябва да си сложите предпазни очила и ръкавици. Погрижете се за собствената си безопасност на първо място. Не искате само заради едно къртене да се нараните и да страдата дълго време след това.

Ако не сте уверени в къртачните си способности, обадете се на професионален екип, който ще свърши работата ви и ще ви спести всичките усилия и нерви. Подмяната на фаянса и теракота ви ще стане бързо и лесно, а излишните материали ще бъдат извозени към специално депо за строителни отпадъци. Вие няма да се нагърбвата с грижата по чистенето и извозването.